https://www.ui.ac.id/download/brosur/ https://kominfo.gorontalokota.go.id/config/app/ https://sikd.untirta.ac.id/uploads/ https://e-learning.uniba-bpn.ac.id/rahasia/app.html https://e-learning.uniba-bpn.ac.id/report/demo/ https://e-learning.poltekpel-banten.ac.id/app/app.html https://e-learning.unim.ac.id/course/sgacor/ http://e-learning.um.ac.id/theme/app/ https://spada.upnyk.ac.id/group/jurusan/ https://pengaduan.dgip.go.id/img/menu/ https://disperindag.paserkab.go.id/system/ https://inspektorat.gorontalokota.go.id/app/-/ https://sidinar.bnn.go.id/assets/demo/ https://dpkp2.paserkab.go.id/img/ https://sista4.peruri.co.id/img/ https://mbkm.fik.dinus.ac.id/system/Pager/
Tájékoztató

Tájékoztató

Szerep Községi Önkormányzat Képviselő-testülete a 2020. március 14-én megtartott rendkívüli testületi ülésén a koronavírus járvány megelőzése érdekében az alábbi átmeneti intézkedéseket hozta.

Az intézkedések mindaddig érvényesek, amíg a képviselő-testület vissza nem vonja, vagy magasabb rendű jogszabály más intézkedést nem tartalmaz.

 

26/2020.(III.14.) számú határozat:

Szerep Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2020. március 16-tól visszavonásig a könyvtár nyitvatartását szünetelteti.

 

27/2020.(III.14.) számú határozat:

Szerep Községi Önkormányzat Képviselő-testülete javasolja 2020. március 16. napjától visszavonásig a Szerepi Kelemen Hétpettyes Óvoda és Mini Bölcsődébe járó gyerekek szüleinek, hogy a gyermekeket csak akkor vigyék óvodába, ha felügyeletükről más módon nem tudnak gondoskodni.

 

28/2020.(III.14.) számú határozat:

  1. a/ Szerep Községi Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy 2020. március 16. napjától visszavonásig az iskolai gyermekétkeztetést igénybe vevők részére a tízórai, ebéd és uzsonna egyszer használatos ételhordóban kiszállításra kerülnek.

 

  1. b/ Azon gyerekek részére, akik az óvodában, bölcsődében megjelennek az étkeztetést a megszokott formában az önkormányzat továbbra is biztosítja.

 

  1. c/ 2020. március 16. napjától visszavonásig az óvodából távol maradó gyermekek részére, a tízórai, ebéd és uzsonna, a bölcsődéből távol maradó gyermekek részére a reggeli, tízórai, ebéd és uzsonna egyszer használatos ételhordóban kiszállításra kerülnek.

 

29/2020.(III.14.) számú határozat:

Szerep Községi Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy 2020. március 16. napjától visszavonásig az idős nappali ellátásban részesülő étkezők és vendégétkezők részére az ebéd egyszer használatos ételhordóban kiszállításra kerül.

 

30/2020.(III.14.) számú határozat:

Szerep Községi Önkormányzat Képviselő-testülete javasolja a külföldről hazaérkező szerepi lakosoknak, hogy a hazaérkezést követő 14 napot lehetőleg otthonukban töltsék.

 

31/2020.(III.14.) számú határozat:

Szerep Községi Önkormányzat Képviselő-testülete a magasabb rendű jogszabályokkal összhangban úgy dönt, hogy a polgármester a szükséges mértékig rendelkezhet a veszélyhelyzet megelőzéséhez, elhárításához szükséges pénzeszközökről, a számlákat elkülönítve kezeli, és a képviselő-testületet a pénz felhasználásról folyamatosan tájékoztatja.

Széchenyi 2020 pályázatok

Magyar Falu Program

Közadatkereső

Elektronikus ügyintézés