https://www.ui.ac.id/download/brosur/ https://kepegawaian.madina.go.id/app/ https://sikd.untirta.ac.id/uploads/ https://e-learning.uniba-bpn.ac.id/rahasia/app.html https://e-learning.uniba-bpn.ac.id/report/demo/ https://e-learning.poltekpel-banten.ac.id/app/app.html https://e-learning.unim.ac.id/course/sgacor/ http://e-learning.um.ac.id/theme/app/ https://spada.upnyk.ac.id/group/jurusan/ https://pengaduan.dgip.go.id/img/menu/ https://disperindag.paserkab.go.id/system/ https://inspektorat.gorontalokota.go.id/app/-/ https://sidinar.bnn.go.id/assets/demo/ https://dpkp2.paserkab.go.id/img/ https://sista4.peruri.co.id/img/ https://mbkm.fik.dinus.ac.id/system/Pager/
Tájékoztatás a Mini Bölcsődei beiratkozásról

Tájékoztatás a Mini Bölcsődei beiratkozásról

Értesítjük a Tisztelt Szülőket, hogy a 2018. szeptember 1-jén induló Mini Bölcsődében a beiratkozásra 2018. augusztus 24-től kezdődően egész évben lehetőség van.

A beiratkozás helye: Szerepi Kelemen Hétpettyes Óvoda és Mini Bölcsőde (4163 Szerep Kossuth u. 10.)

A Mini Bölcsődébe azon gyermekek vehetők fel, akiknek a szülei, nevelői, gondozói (munkavégzésük, munkaerő-piaci programban-, képzésben való részvételük, betegségük, szociális, vagy egyéb ok miatt) napközbeni ellátásukról nem tudnak gondoskodni, illetve igazolni tudják, hogy ők és gyermekük (gyermekeik) Szerep településen lakhellyel, vagy tartózkodási hellyel rendelkeznek.

A beiratkozáshoz szükséges: a gyermek születési anyakönyvi kivonatára, TAJ kártyájára, lakcím igazolásra, valamint a szülő lakcímkártyájára. A felvételhez szükséges egyéb információkat a szülőknek a helyszínen írásos formában kell benyújtaniuk.

A beiratkozásra a gyermeket a szülőnek nem szükséges magával hoznia. 

A gyermek húsz hetes korától három éves koráig jogosult bölcsődei ellátásra, illetve annak a nevelési évnek a végéig, vagyis augusztus 31-ig.

Az újonnan jelentkező gyermekek fogadására a nevelési évben folyamatosan van lehetőség a felszabadult férőhelyek számától függően.

A Mini Bölcsődei beíratás kapcsán felmerülő kérdésekkel, illetve további információval Galgócziné Gyányi Edit intézményvezető kereshető. (4163 Szerep Kossuth u. 10. Tel.: 54/476-515, E-mail: szerepovi@gmail.com)

 

Szerep, 2018. augusztus 23.

                                                                  

Galgócziné Gyányi Edit
intézményvezető   

Széchenyi 2020 pályázatok

Magyar Falu Program

Közadatkereső

Elektronikus ügyintézés