https://karanganbungacilacap.com/https://17slotgacor.com/https://masakannusantara2024.blogspot.com/https://chord2024.com/https://www.kompasko.com/
Sajtóközlemény

Sajtóközlemény

Szerep községi önkormányzat által elnyert vissza nem térítendő európai uniós támogatásról

 

Szerep Községi Önkormányzat „Mini bölcsődei férőhelyfejlesztés Szerepen” című pályázat keretében 63.706.143 Ft vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert el, a Széchenyi 2020 program keretében.

 

ATOP-1.4.1-19-HB1-2019-00028 (Bölcsőde)

A projekt fő célja, hogy a kisgyermekes családok számára az alapvető közszolgáltatás a településen legyen biztosítva, illetve a szolgáltatás jól felszerelt, biztonságos épületben működjön.

A településen a Szerepi Kelemen Hétpettyes Óvoda és Mini Bölcsőde Intézményen kívül más, a 0-3 éves korú gyermekek ellátását célzó nevelési intézmény nincs, a bölcsődei ellátást a településen ez az egy intézmény látja el teljes egészében. A mini bölcsődei feladatellátás jelenlegi maximális férőhelye 7 fő befogadására alkalmas, a fejlesztés hatására, újabb 7 férőhellyel bővül és így 14 fő 0-3 éves korú kisgyermek ellátására nyílik majd lehetőség.

Átalakításra, rendezésre kerül udvari játszóeszközökkel, udvarrendezéssel a bölcsőde udvara is, amely teljesen elkülönül az óvodai játszóudvartól. A tereprendezés révén megfelelő és biztonságos udvari környezet kialakítása valósul meg, mely megfelel majd minden vonatkozó előírásnak.A projekt keretében alapfeladatokon túli szolgáltatás (játszócsoport) kialakítása is megtörténik majd.

 

 

A projekt elkezdődött az ünnepélyes átadás dátuma várhatóan: 2022.09.30

 

A projektről bővebb információt a www.szerep.hu oldalon olvashatnak.

Széchenyi 2020 pályázatok

Magyar Falu Program

Közadatkereső

Elektronikus ügyintézés